V Senior Parku v Luštěnicích ukončili léto koncertem Karla Kahovce

Regiony Středočeský kraj Ze života klientů

S příchodem chladnějších dnů a barevného listí nastal čas rozloučit se s létem v našem Senior Parku. Tradiční akce „Letní koncert“ se konala poslední srpnový týden, kde se sešli v hojném počtu nejen naši místní senioři, přivítali jsme i ostatní seniory z našich blízkých Senior Parků. Je to jedna z akcí, kde rádi pohostíme i veřejnost z okolí.

Program začal v dopoledních hodinách, kdy se atriová zahrada zaplnila vůní grilovaných pochoutek a zvuky živé hudby. K poslechu a tanci přijal pozvání legendární zpěvák Karel Kahovec, který zahájil akci nostalgickými písněmi, jež mnohým návštěvníkům vykouzlily úsměv na tváři a připomněly krásné chvíle mládí. Páry se točily v rytmu evergreenů a užívaly si posledních teplých paprsků slunce.

I když se léto s námi postupně loučí, v Senior Parku se čas nezastaví. Pravidelné aktivity, pestrý program, výlety a skupinová cvičení budou pokračovat i v podzimních a zimních měsících.

Akce „Ukončení léta“ opět dokázala, že Senior Park je místem pro společné setkávání, zábavu a aktivní trávení volného času, kde našim seniorům nechybí chuť do života.

Zdravíme čtenáře a přejeme příjemný nadcházející podzimní čas.

Senior Park Luštěnice

Napsat komentář